Широкоформатний друк на плівці ORACAL 641

Студія широкоформатного друку Рекламної компанії "Бізнес Прайм Україна" здійснює широкоформатний друк на плівці шириною до 3м і будь-якої довжини.

друк банерів у львові, друк на плівці львів, широкоформатний друк львів, зовнішня реклама львів, наклейки на вікна львів, вітрини львів, реклама у вітрину львів, широкоформатний друк львів, реклама у львовіЗокрема Студія широкоформатного друку надає послуги по сольвентному та екосольвентному друку у Львові.

Широкоформатний друк на екосольвентному плоттері MIMAKI JV 30-160

Широкоформатний плотер «MIMAKI JV30-160», який здійснює друк зображення екосольвентним чорнилом, відмінно зарекомендував себе на ринку інтер'єрних робіт і зовнішньої реклами. За рахунок зменшеної в'язкості чорнила, більший обсяг барвника переноситься на поверхню матеріалу, який вступає в реакцію з верхнім шаром друкарської поверхні, забезпечуючи яскраві та насичені фарби, які нечутливі до погодних умов і УФ випромінювання протягом двох-трьох років. Максимальний збіг кольору Вашого оригіналу і відбитка досягається за рахунок правильної роботи з кольором (Сolor management), що включає побудову профайлів нашими фахівцями за допомогою спектрофотометра Spectro LFP фірми «BARBIERI electronic" для різних матеріалів. 

Ми здійснюємо друк на матеріалах: 

баннер вініловий (Frontlit) - односторонній друк 

баннер вініловий (Blockout) - двосторонній друк 

плівка бекліт (Backlit) 

а також на матеріалах (на замовлення) 

 

Мінімальне замовлення на друк - 1м2 

Менш 1м2 - оплата за 1м2 

Робота з фахівцем виробничої дільниці широкоформатного друку (корекція кольору, узгодження критичних кольорів - дизайнер Мар'яна) (032)253-74-10

Переглядів 663