Друк на плівці у Львові, друк на самоклеючій плівці Oracal 640

друк на плівці у львові, друк на оракалі львів, друк на плівці львів ціна, широкоформатний друк львів, друк на плівці львів, друк наклейок у львові, наклейки львів, наклейки замовити львів, широкоформатний друк чернівці, широкоформатний друк рівне, печать на оракале львов, печать наклеек львов, широкоформатная печать львов, друк на пленке львов, поклейка вітрин львів

Студія широкоформатного друку, як структурний підрозділ рекламної компанії "Бізнес Прайм Україна" здійснює друк на самоклеючій плівці оракал. Ми здійснюємо друк на оракалі двама способами:

Сольвентний друк - використовується такий друк для наклеювання зовні, оскільки такий друк стійкий від зовнішнього впливу навколишнього середовища (дощ, сніг, мороз, сонце). Якість такого друку відповідає рівню зовнішнього використання, коли прохожі дивляться на зображення на відстані не більш ніж 1-2 м. 

Екосольвентний друк - використовується здебільшого в приміщенні, оскільки не має різького запаху чорнил та матеріалу - оракалу. Якість зображення екосольвентного друку краща за сольвентний друк і менше видно зернистість зображення. При екосольвентному друці можна покращити зображення до фотоякості. У такому випадку вартість друку збільшиться на 20% за рахунок збільшення кількості проходження голівки принтера. Фотоякість друку на плівці замовляється у випадках, коли на плівці потрібно зобразити таблиці або надзвичайно малий шрифт тексту.

Рекламна компанія "Бізнес Прайм Україна" здійснює широкоформатний друк на плівці на протязі 24-х годин в робочий час з моменту затвердження макету зображення.

Звертайтесь в студію широкоформатного друку рекламної агенції "Бізнес Прайм Україна" і ми забезпечимо Вам якісний і не дорогий широкоформатний друк у Львові.

Телефони менеджерів студії широкоформатного друку:

(068)76-777-46, (032)245-26-92

 

друк на плівці у львові, самоклеюча плівка львів, друк на самоклеючій плівці у львові, друк на оракалі львів, широкоформатний друк львів, широкоформатний друк у львові, широкоформатний друк, друк на оракалі, друк на плівці, друк на самоклеючій плівці

Переглядів 1813