Рекламна компанія "БІЗНЕС ПРАЙМ УКРАЇНА"

Рекламна компанія «Бізнес Прайм Україна» заснована у січні 2012 року.

З того часу ми заслужили серед багатьох клієнтів повагу і довіру, як до надійного партнера по бізнесу. Зокрема, рейтинг компанії ми піднімали за рахунок контролю якості у виробництві зовнішньої реклами, а також за рахунок вартості. Відповідність «ціна-якість» рекламна компанія «Бізнес Прайм Україна» гарантує кожному клієнту, який звернеться до нас по рекламу.

В жовтні 2014 року було створено структурний підрозділ «Студія широкоформатного друку» в складі ТОВ «Бізнес Прайм Україна», який займається суто виготовленням широкоформатної продукції, такої як:

друк банерів;

друк на самоклеючій плівці;

друк на холсті (панно);

друк постерів для білбордів та сітілайтів;

друк вишиванки на авто;

друк фотошпалер;

друк агітпродукції;

друк друк весільних банерів, та багато іншого.

За рахунок створення окремого структурного підрозділу ми плануємо підвищити сервіс та контроль якості, оскільки вважаємо, що якісно можна робити одну річ. Тому, окремий менеджер, дизайнер та друкар будуть займатись якісно суто своєю справою. Раніше один менеджер чи дизайнер відповідав за всі без вийнятку замовлення, що не могло не впливати на швидкість виконання того чи іншого замовлення.

 

Тож, якщо Вам необхідний банер на весілля чи в якості реклами Ваших товарів та послуг – звертайтесь в «Студію широкоформатного друку» рекламної компанії «Бізнес Прайм Україна».

студія широкоформатного друку львів, бізнес прайм україна, друк банерів львів, широкоформатний друк львів, реклама львів, наружная реклама львов, друк весільного банера львів

Переглядів 607