Ваша колекція монет може стати ще кращою без зайвих зусиль

Знайомтесь з чудовим помічником нумізмата. Це SkupkaMonet — продаж монет за найкращими цінами в Україні. Чому його обирають затяті та помірковані колекціонери? Давайте розбиратися разом.

Чудовий каталог монет зі всього світу — на відстані декількох кліків

Зазвичай пошук нових експонатів в колекцію стає окремим видом мистецтва. Цікаві монети, особливо старовинні, можуть бути в різному стані. А ще багато підробок, з якими шахраї намагаються виманити гроші. Тож коли є бажання купити монету у приватної особи, требо особисто з нею зустрічатися. А вона може ж жити будь-де в Україні, не лишень в Києві. Потім бажано перевірити лот в експертів, отримати сертифікати.

Тобто купити монети — це витратити багато часу і грошей на різні, напряму не пов’язані з цим речі.

Співпраця з SkupkaMonet вирішує всі ці проблеми:

  • В каталозі ви знайдете багато монет, у тому числі ювілейні з різних країн світу.
  • Колекція весь час оновлюється. В тому числі через викуп монет у приватних осіб.
  • Усі монети проходять через руки експертів. На сайті подано докладну інформацію про кожний лот.
  • Велика наявна клієнтська база свідчить про те, що ресурсу довіряють. Все чесно.
  • Отримати жадану монету також просто — доставлення можливе будь-якою поштовою службою України. Звичайно, є самовивіз з офісу в Києві.

Такий собі зручний інтернет-магазин монет. А ще є акції та розпродажі, без них ніяк.

SkupkaMonet пропонує реальні ціни на монети

Лише у нових спеціальних монет є “відпускна” ціна, що її встановлює банк. Більшість монет старовинного фонду, або ті, що були в обігу, мають різний стан. Пошкодження на аверсі, реверсі, гурті — все це знижує вартість лота. Тобто не можна взяти й назначити ціну просто по номіналу і року випуска.

Але якщо ви спробуєте звернутись до непрофесіоналів у цій справі або, не приведи доля, до ломбарду, вам запропонують дуже низькі ціни, спробують навіть обґрунтувати це. Але не вірте їхнім словам, зв’яжіться з SkupkaMonet. Тут проводять оцінку монет навіть онлайн.

Якщо вас цікавлять банківські злитки дорогоцінних металів, вам також варто звернутися сюди

Скупка монет пропонує здати банківське золото або купити злиток срібла чи золота. Знову ж таки, тут запропонують чудові ціни і бездоганний сервіс. Переходьте за посиланням на сайт, аби дізнатися більше корисної інформації. Додавайте його в обрані, щоб першим дізнаватись про все цікаве.